Logo bed4you bb8dac23d8919fa97de85334cb28ca26641dad0d9b594e7a6b429304bad4948e
 
 
 

Pino halfhoogslaper met glijbaan Wit nieuwe thema's

Picohsgb14021 medium Klik op de foto voor meer afbeeldingen.

Pino halfhoogslaper met glijbaan in wit

>>> met accessoires in de nieuwe thema's Spring, Princess en Astro <<<

Halfhoogslaper Pino is een mooi, stevig en praktisch bed. Voor extra speelplezier is het voorzien van een leuke glijbaan!

Het is gemaakt van massief grenen, dus van prima kwaliteit. Een stabiel en sterk bed, dat past op iedere kinderkamer.

Halfhoogslaper           normaal € 329,00          nu voor € 289,00

                          < inclusief bedbodem >

 

De halfhoogslaper is behalve in wit ook leverbaar in de kleur taupe en in grenen (naturel). Ook is er een variant zonder glijbaan verkrijgbaar (zie elders op deze site).

Het bed heeft een stevige, rechte ladder en kan ook in spiegelbeeld worden gemonteerd.

Voor de veiligheid van uw kind is de Pino halfhoogslaper overal voorzien van afgeronde hoeken en uitvalbeveiliging. Voor extra veiligheid kunt u een veiligheidskit bijbestellen, die bestaat uit 2 beugels en anti-slipstrips voor op de traptreden. Ook kunt u het bed uitbreiden met een ophangplankje, dat gemakkelijk aan de rand van het bed kan worden bevestigd.

Veiligheidskit                 nu voor € 40,00
Ophangplankje              nu voor € 28,00


Voor een extra leuke sfeer op de kinderkamer kunt u kiezen uit verschillende accessoires in de drie nieuwe thema's Spring, Princess en Astro!

In ieder thema hebben we een mooie set speelgordijnen (speeltent) voor onder het bed, een tunnel voor op het bed, een set van 3 opbergzakjes om aan de rand van het bed te hangen én een prachtige, bijpassende dekbedovertrek.

Set speelgordijnen         nu voor € 70,00
Tunnel                            nu voor € 65,00
Opbergzakjes                 nu voor € 30,00
Dekbedovertrek              nu voor € 70,00

De speelgordijnen zijn er in nog veel meer thema's, te weten: Brandweer, Princess Bus, Pink Castle, Bella, Domino, Pink Horse, Piraat, Space, Circus Clown en Pink Flower. Deze vindt u elders op onze site.

De afmetingen van de halfhoogslaper zijn: 208 lang x 103 breed x 113 hoog.

We leveren u het bed inclusief bedbodem, maar zonder matras. Een bijpassend matras kunt u uiteraard wel bij ons bestellen. We informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt de montage van dit bed zelf doen, maar er ook voor kiezen dit (tegen een meerprijs) aan een van onze monteurs over te laten.

Een groot gedeelte van de serie Pino staat opgesteld in onze showroom. U bent van harte welkom een afspraak te maken om deze meubels met eigen ogen te komen bekijken!

  • Bekeken: 4189 keer
  • Laatst gewijzigt: ongeveer een jaar

van €329,00    voor €289,00

Bestellen